Farinelli operette tekst

Farinelli (uddrag) : 10 sange for klaver med underlagt tekst

Farinelli (uddrag) : 10 sange for klaver med underlagt tekst – Emil Reesen | bibliotek.dk

Sangen har vinger ; High up for Old Ben Gun ; Den som har livets mildhed søgt ; I læ bag de sølvblå vande ; De spanske piger ; Lille frøken solskinsvejr …

Livets glæder – Fest ABC

Fra operetten FARINELLI, sunget af Axel Schiøtz på Det ny Teater i 1942 og af Poul Bundgaard i Fjernsynsteatret i 1961. … Tekst/forfatter: Mogens Dam.

1991-Farinelli.pdf – Palsgaard Sommerspil

The lovaby C. 91. Farinelli. Jette Lyse. Operette af Mogens Dam med musik af Emil Reesen bearbejdet for Palsgaard Sommerspil af Ernst Kronvold Frederiksen …

FARINELLI – Kammeropera |

Kammeropera | FARINELLI

‘Glæden var til at tage og føle på i det lille og hyggelige Helsingør Teater, hvor Emil Reesens operette Farinelli var på plakaten.

Farinelli – Opera for alle – guidOpera

Farinelli – Opera for alle

Emils Reesens Farinelli er en dansk operette, der med stor munterhed … Mogens Dams oprindelige tekst til en mere nutidig version med et personligt islæt.

Farinelli | Det Danske Filminstitut

Farinelli ; Holger Boland · Efter teaterudgaven fra 1941 med Emil Reesens musik og Mogens Dams tekst. Fri gendigtning af J.L. Heibergs bearbejdelse fra 1837.

FARINELLI – Nordiska – International Performing Rights Agency

FARINELLI. OriginaltitelFARINELLI. KategoriOperette. AldersgruppeVoksne. Cast17 totalt (6 D og 11 H). Variabel cast størrelseNej.

Forestillinger FARINELLI – TeaterVejle

TeaterVejle – Forestillinger FARINELLI

FARINELLI. FARINELLI. Komponisten Emil Reesens populære operette med det sydlandske temperament fremføres af guidOpera i en humørfyldt kammeropsætning.

Keywords: farinelli operette tekst