Strikke podcast

Her finder du flere danske podcasts – YouTube

13. jan. 2023 — Jaffelafs strikkepodcast – den med lidt af hvert … Episode 18 – ny på strikke Instagram og strikkeudfordring · Rolund Strikke Univers.

Strikkepodcast – en introduktion til nogle af dem

Strikkepodcast – en introduktion til nogle af dem af Slagt en hellig ko

7. feb. 2019 — Jeg strikker til TV og jeg strikker til gode historier i form af lydbøger. Jeg strikker også i godt selskab med adskillige strikke-podcast.

Jeg strikker også i godt selskab med adskillige strikke-podcast. Jeg abonnerer flittigt på en del og det er egentlig dem, jeg vil dele med dig i dag.

Mens vi strikker – Podimo

Mens vi strikker

Podcasten til dig der strikker, eller gerne vil strikke, eller bare lytte på nogen der taler mens de strikker. Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og …

Podcasten til dig der strikker, eller gerne vil strikke, eller bare lytte på nogen der taler mens de strikker. Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg mødes i strikkeskuret og taler om alt fra sex og slåensnaps til sorg og armlængder. Men der bliver også strikket og talt om alt indenfor strik. For det gode ved strik er at man kan tale imens. I hvert et afsnit ringer de til deres strikkementor Ulla fra Fyn for at få gode råd og høre hvad hun går og laver.Du kan følge dem på Instagram @mensvistrikker

STRIK – “A hva for noget?” on Apple Podcasts

Strikkepodcast af Louise Buelund fra instagramprofilen @buelund_designs og @strik_ahvafornoget Podcasten præsenterer en masse gode temaer, interviews og …

Strikkepodcast af Louise Buelund fra instagramprofilen @buelund_designs og @strik_ahvafornoget Podcasten præsenterer en masse gode temaer, interviews og mere teknisk viden indenfor strik, både stort og småt. Den retter sig mod alle der elsker at strikke, nybegyndere som øvede.Henvendelser, spørg…

Hold Masken – Hold Masken er min podcast om strik og …

Hold Masken – Hold Masken er min podcast om strik og skabertrang. Mit lille kreative hjørne af internettet, hjertelig velkommen!

Færdigt siden sidst: Magnolia Bloom Sweater af Camilla Vad Strikket i Snefnug fra Camarose; Rillebjørn Kyse af Jodemoderstrik; Pai Sweater af Strik og Kaffe, …

MENS VI STRIKKER – Mens vi strikker

Du er inviteret med og husk at du kan strikke i mens. Du kan finde vores podcast på Podimo.dk. For os er strik: Terapi, fællesskab og kreativitet.

Vi mødes hver uge i strikkeskuret og strikker mens vi snakker om alt – Du er inviteret med og husk at du kan strikke i mens.

[Fuld af Uld] Podcast • Strik • Hækling • Strikkepodcast

Podcast om garn, strik og hækling. Her får jeg en snak med forskellige personer, der fortæller deres garnhistorier. Nogle kalder den en strikkepodcast.

Strikkepodcast – Facebook

Strikkepodcast

En gruppe hvor vi giver fif til gode strikke podcast på youtube. ?. Private. Only members can see who’s in the group and what they post.

En gruppe hvor vi giver fif til gode strikke podcast på youtube.

Keywords: strikke podcast