Tag på en god lang cykelferie

At tage på en cykelferie er en fantastisk måde at holde ferie på, hvis du gerne vil holde en aktiv ferie. Har du ikke prøvet dette før, har du sikkert mange spørgsmål til, hvad du skal have med. Der er naturligvis en del ting, du skal have plads til i kun et par cykeltasker. Men det kommer naturligvis også an på, om du har tænkt dig at overnatte i telt, i shelter, på vandrehjem eller på hotel.  

Skal du ligne en cykelrytter?

Nej, du behøver ikke at ligne en cykelrytter, når du skal på cykelferie. Men det kan have sine fordele. Selvom du er på en afslappet cykelferie, så vil du sætte pris på at have det rette tøj på. Det kan varmt anbefales, at du investerer i et par cykelbukser med polstring, en svedtransporterende undertrøje, et par cykelhandsker samt en velsiddende cykelhjelm med en god ventilation. Du kan eventuelt kigge nærmere på cykeltøj fra Pas Normal Studios.

Til regnvejrsdagene bør du have åndbart regntøj med. Har du ikke det, bliver du nøjagtigt lige så våd af sved, som du ville blive af regnen. Du bør købe regntøj, der er designet til cykelbrug, da det er det mest optimale. Ønsker du ikke at cykle i gummistøvler, er det også værd at have overtræk til dine sko med på ferien. 

Husk nødudstyret til cyklen og dig selv

Når du skal på en lang cykeltur i naturen, bør du huske forskelligt nødudstyr. Du skal naturligvis have en cykelpumpe og lappegrej med. Sørg også for lidt nødudstyr til dig selv i form af en nødhjælpskasse med plaster, elastikbind med mere.